Om

Jockes garage är ett hobbyprojekt där jag delar med mig av mina erfarenheter av att meka med bilar, bra såväl som dåliga. Jag tar gärna emot kommentarer och tankar kring mina projekt. Du kan nå mig via den här sidan http://jockesgarage.com/om/kontakta-jockes-garage/

Välkommen!

/Jocke

 

 


3 reaktioner till “Om

  Storm sade :
  14 januari, 2022 kl. 08:58

  Hej, jag har en HYUNDAI i30 CW (GD) 1.6 CRDi 2013 vars lampa i bagagerummet till vänster inte fungerar. Jag har bytt lampa och både den gamla och den nya är hela. Har du någon erfarenhet av detta problem? Tilläggas också är att säkringen är inte trasig.

   jockesgarage svarade:
   15 januari, 2022 kl. 05:10

   Hej

   Jag har inte haft det här problemet själv i bakluckan, men väl i en sidodörr och då har det varit kontakten som har varit boven. I bakluckan sitter den brytaren integrerad i låset. Det skulle kunna orsaka dina problem. Jag har för mig att om luckan är öppen ska det tändas en lampa på instrumentpanelen. Om inte den tänds är det nog sannolikt att låset strular. Jag vet att folk har sprejat låskistan med wd-40. Det kan nog fungera, men är en kortsiktig lösning.

   Tipset är att börja med att utesluta låset.

   Om du plockar bort låset så tänk på att markera ut hur det satt innan, för det kan vara så att det är justerbart och kommer låset ur läge så blir det svårt att stänga bakluckan.

   Har du ytterligare frågor eller om det inte fungerar, hör gärna utav dig för det är ett intressant problem.

   m v h

   /Jocke

Lämna ett svar