Plugga bromsrör på bilar

Publicerat den Uppdaterat den

Hej

Den senaste tiden har jag pysslat en del med att byta bromsrör. Alla som gjort det vet att det är bra att kunna täta dem temporärt under tiden man jobbar med bromssystemet. Om man googlar finns det ett gäng olika sätt som folk brukar använda och nu har jag hittat ytterligare ett. Det finns nämligen en produkt som heter Yelloc, vilken används primärt av hydraulikfirmor, när man pluggar hydraulslangar vid reparationer. Jag har testat att använda den minsta modellen på mina bromsrör och det verkar fungera alldeles utmärkt.

Yelloc-plugg
Yelloc-plugg

 

Yelloc-plugg för att plugga bromsrör
Yelloc-plugg för att plugga bromsrör

På det här viset slipper du onödigt spill och kan ägna dig åt det du skulle göra istället för att sanera lokalerna. Mer information hittar du hos https://www.yelloc.com/ 

På återseende

/Jocke

 

Lämna ett svar